Snyggt på din hund

Snyggt på din hund

Om du frågar en hundägare så är hunden vår bästa vän. De allra flesta är såklart väldigt måna om att deras hundar ska må bra och att hunden ska ha precis allt som den behöver. Tillbehör till din hund ska givetvis vara praktiska, men helst också snygga.

Klassiskt och stilrent

En del hundägare vill matcha sin hunds kläder med sina egna, eller bara klä hundarna för att det är gulligt. Gillar du den engelska landsbygden och de klassiska snitt, färger och material som kommer därifrån så har vi ett hett tips till dig. Här kan du handla online och passa på att klicka hem fina saker till både din hund och dig själv.

England är känt för sina stilrena och propra snitt när det kommer till den lantliga delen. Det är mycket tweed, ylle och läder material samt naturfärger och diskreta mönster. Perfekt för dig som kan tycka att det blir lite för mycket med täcken i skrälliga färger.

Mät din hund för att ta reda på storlek

Du mäter hundens rygg, hals och bringa för att få fram vilken storlek som passar din fyrbenta vän. Därefter kan du sedan välja de täcken eller halsband som passar bäst. Glöm inte att matcha med ett snyggt koppel också.

Comments are closed.